Som privatperson har du 14 dagars bytesrätt/ångerrätt när du handlar. De innebär att inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan oanvända, oskadade varor returneras. Om en vara använts eller hanterats oförsiktigt och inte längre kan säljas som ny, har du ingen rätt till återbetalning. 

För att fastställa varans egenskaper och funktion bryt förpackningen varsamt. Returer återsänds i originalskick och i originalförpackning. Rabatterade varor returneras ej.

Bytes- eller ångerrätt gäller inte varor som tillverkats enligt dina anvisningar och inte finns i originalsortimentet.

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller andra fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt. Reklamation görs inom skälig tid och senast 2 veckor efter erhållen vara.

Företag ansvarar för att undersöka varan i samband med mottagandet samt reklamera eventuella fel inom skälig tid. Tänk på att det är unika hantverk du köper och att mått samt glasyr kan skilja mellan varje produkt. Mindre måttskillnader eller skillnader i färg/glasyr kan inte användas som skäl till reklamation. 

Privatperson och företag som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Instruktioner:

Kontakta oss på e-post: reklamation@godingofsweden.se. Vi kontaktar dig per e-post med instruktioner när din begäran har mottagits och kontrollerats.

Förpacka godset väl. Sker en skada under returen är det du som kund som får göra reklamation till fraktbolaget som ersätter skadad produkt, inte Goding of Sweden.

Produkten skickas direkt till företagsadressen, ej till utlämningsställe. Skickad retur till utlämningsställe hämtas inte ut och skickas då tillbaka till dig som kund.

Reklamation och retur

Här kan du läsa om vad som gäller för returer och eventuella reklamationer.

Njutningsaccessoarer skapade i gränslandet 

mellan konst och njutning med kvinnans sexuella 

välbefinnande och intimitet i fokus.

© 2023 Goding of Sweden. Rättigheter reserverade.

Hej, låt oss hålla kontakten.

Connecta med oss

Hej, låt oss hålla 
kontakten.

Signa upp dig på listan och att få exklusiv tillgång till alla nyheter – produktlanseringar, event och tips och tricks för en väldesignad njutning.

Connecta med oss

© 2023 Goding of Sweden. Rättigheter reserverade.